Waarom ODIBS opleidingen

Kernpunten:

 • (Post) Academische opleidingen van Aston American university zijn geaccrediteerd door IADL

iadl

 • (Post) Academische opleidingen van California Institute of Management & Technology zijn approved  door BPPE en geaccrediteerd door DEAC – USDE/ CHEA.

  BBPE CHEA DEAC
 • De kennis wordt direct toegepast in de dagelijkse bedrijfspraktijk;
 • State of the art van actuele academische inzichten, worden met de praktijk gekoppeld;
 • Academische interactieve colleges en intensieve begeleiding van ervaren gerenommeerde professoren;
 • Kleinschaligheid (instroom: ca. 12 studenten per keer, 3 x  per jaar);
 • Prijs/kwaliteitsverhouding: een erkende, hoog gekwalificeerde master- doctor degree tegen een redelijke prijs (dus ook toegankelijk voor mensen met een beperkt budget);
 • Flexibiliteit mbt de toelating en het onderwijsprogramma (het is heel goed te combineren met een fulltime baan);
 • Laagdrempelig (makkelijke toegang tot ODIBS en AAUN & CALIMT organisatie);
 • Interessant netwerk (focus: Europa, Amerika en Caricom Area).

PRE- Master in Business & Management (AsM)

Werkenden met tenminste 5 jaar relevante bedrijfservaring, die de ambitie hebben om door te groeien in business en management. U bent bijvoorbeeld een zelfstandige ondernemer, een operationeel/ middel manager, een adviseur, een projectleider binnen de publieke of de private sector. U bent op zoek naar een praktijk gerichte en hogere beroepsopleiding die aansluiting geeft op een professionele academische opleiding in business en management.

Meer informatie

Master in Business & Management (MBA)

Professional met bedrijfservaring (tenminste 3 jaar), die ambitie heeft om door te groeien in business en management. U bent bijvoorbeeld een MT- lid, een hogere manager, een adviseur, een projectleider binnen de publieke of de private sector.
U bent op zoek naar een praktijk gerichte en integrale academische opleiding.

Meer informatie

Executive Master in Business & Management (MBA)

Professional met veel bedrijfservaring (tenminste 8 jaar), die ambitie heeft om door te groeien in de top van business en management. U bent bijvoorbeeld een MT- lid, een topmanager, een toppoliticus, een projectleider binnen de publieke of de private sector. U bent op zoek naar een intensieve praktijk gerichte en integrale bedrijfskundige academische opleiding.

Meer informatie

Doctor of Philosophy (Ph.D.) in Management

Professional met bedrijfservaring van tenminste 5 jaar, die ambitie heeft om binnen Business en Management opgeleid te worden tot een zelfstandige onderzoeker . Deze opleiding geeft een vervolg aan een MBA opleiding, op het gebied van toegepast wetenschap. De nadruk ligt op een praktijkgericht onderzoek, dat uiteindelijk uitmondt in theorievorming.

Meer informatie